Leverans- Och Returvillkor

Beställningens leveranstid
Du, som handlar på vancat.nu-webbplatsen, prioriterar kreditkortsinnehavarens säkerhet och kontrollerar betalnings- / faktureringsinformationen från det ögonblick du gör din beställning. För att din beställning ska komma till upphandlings- och leveransstadiet måste därför först och främst noggrannheten i betalnings- / fakturainformationen för din beställning bekräftas och godkännas.
E-postmeddelandet måste skickas till dig. Under normala omständigheter levereras dina inköp från vancat.nu till alla delar av Turkiet med vår avtalade last, även om godkännandet mottas på ett hälsosamt sätt, 2-7 arbetsdagar efter bekräftelsemeddelandet.
Helgbeställningar
Beställningar som görs före 10:00 på lördag skickas samma dag. Eftersom alla beställningar du gör efter kl 10.00 behandlas nästa måndag kommer de inte att nå din adress före tisdag. Det finns ingen leverans på söndagar.
Överföra
I din shopping med postanvisning är början på leveranstiden det ögonblick då orderbeloppet överförs till våra konton med postanvisning, inte när du gör ordern.
Mottagarinformation
I beställningarna du har gjort från vancat.nu måste delarna ”Köpare” och ”Alternativ köpare” fyllas noggrant i avsnittet ”Leveransinformation”. Glöm inte att dina beställningar endast kan tas emot av mottagaren eller alternativa mottagare du har bestämt, mot uppvisande av identitetskortet.
Adressinformation
För att beställningen ska nå dig så snabbt som möjligt, skriv din adressinformation så tydligt som möjligt.
Felaktiga och saknade beställningar
Öppna paketet du fick med lastofficeraren och kontrollera din beställning. Om du ser något misstag eller brist, vänligen kontakta vårt företag omedelbart.
Lämna tillbaka
De produkter som ska returneras ska skickas av vårt avtalade rederi.
Fraktkostnader samlas in från kunden för produktretur.
Retur av produkter vars förpackning har rivits upp, använts eller skadats efter återförsäljning tas inte tillbaka.
Du kan returnera den med fakturan genom att fylla i returformuläret inom 7 dagar från leveransdatumet.
Om det finns returer är det kundens ansvar att skicka produkten i full och intakt skick. Om kunden inte returnerar produkten i sin helhet kommer produktreturen inte att beaktas och beloppet återbetalas inte.
Avbryt
Innan dina beställningar levereras till lasten kan du starta din annullering av beställningen genom att ringa 011 611 48 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] För beställningar som levereras till last kan returtransaktioner göras efter att produkterna i lasten har återkallats.
Betalningsreturprocesser kommer att initieras efter att beställningen annulleras.
Dina inköp från vancat.nu levereras av våra avtalade laster, även om godkännandet mottas på ett hälsosamt sätt, 2-7 arbetsdagar efter bekräftelsemeddelandet.