Informationssäkerhet

All personlig information som tas emot från vancat.nu-kunder under medlemskap och shopping är skyddad av de högsta tillgängliga elektroniska och fysiska säkerhetssystemen och lagras i en miljö som endast kan ses av auktoriserad personal och vid behov med användarens godkännande. Denna information används endast och inom ramen för internationella lagar.
Det har åtagits och garanterats av vårt företag att personlig information inte avslöjas, publiceras eller delas med tredje part utan användarens medgivande.
Allmän annan användarinformation än vancat.nu personlig information, förutsatt att användarens samtycke ges; förbehåller sig rätten att använda den för information, marknadsföring, tillkännagivande och erbjudande.
Säkerhetsvarning
Situationer som stöld av kreditkortsinformation förekommer oftast i fysiska miljöer. Därför restaurang etc. Det rekommenderas inte att använda kreditkort på platser eller att ge kortnumret till andra.
I fall som stöld, förlust eller obehörig användning av kreditkortet bör den bank som kortet tillhör kontaktas utan att slösa tid och situationen bör rapporteras.
I fall av kreditkortsbedrägeri som upptäcks av vancat.nu informeras relevant bank och kortinnehavare om situationen.
För online-köp, se till att adressen och telefoninformationen på shoppingwebbplatsen är korrekt, och vid behov verifiera genom att ringa kundtjänstnumret på webbplatsen.
256 bitars SSL-certifikat används på vår webbplats.