Cookiepolicy

Senast uppdaterad: 10.05.2020
Som Vancat Sverige (kallat ”Vancat”) använder vi vissa tekniker (”cookies”) som cookies, pixlar, gifs för att förbättra din upplevelse när du besöker våra onlinemedier. Användningen av dessa tekniker utförs i enlighet med den lagstiftning vi är föremål för, särskilt personuppgiftslag nr 6698 (”KVK-lag”).
Denna cookiepolicy syftar till att tillhandahålla information om behandlingen av personuppgifter för onlinebesökare (webbplatsanvändare) under din användning av vancat.nu och e-shoppingwebbplatser som du kommer att riktas från denna webbplats, de cookies som används på webbplatsen för detta syfte och hur de kan kontrollera kakorna.
Först och främst rekommenderar vi att du läser för att få detaljerad information om hur personuppgifter behandlas på Vancats webbplats.
Vad är en cookie?
Cookies är en liten textfil som lagrar din surf- eller användningsinformation på webbplatser, applikationer eller andra plattformar utan att skada din dator eller mobila enhet (surfplatta, telefon, bärbar dator etc.). Cookies är nödvändiga för ändamål som att underlätta surfning på webbplatserna, lära sig hur användare interagerar med plattformarna och förbättra tjänsten för detta. Med andra ord, det gör det möjligt för onlinebesökare (webbplatsanvändare) att använda webbplatsen snabbare och mer effektivt och ha en shoppingupplevelse som passar deras personliga behov. Cookies kan inte samla in data om filer på din dator eller mobila enhet.
Vilka kakor används för vilka ändamål?
Allmänt
Som Bentaş Bentonit Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi använder vi cookies för olika ändamål på vår webbplats och behandlar dina personuppgifter genom dessa cookies. Dessa syften är huvudsakligen:
Att utföra de grundläggande funktioner som krävs för driften av webbplatsen. Till exempel behöver inte inloggade medlemmar ange sitt lösenord igen när de besöker olika sidor på webbplatsen.
Analysera webbplatsen och öka webbplatsens prestanda. Till exempel integrationen av de olika servrarna som webbplatsen arbetar med, bestämmer antalet besökare på webbplatsen och gör prestandainpassningar därefter eller gör det lättare för besökare att hitta det de letar efter
För att öka webbplatsens funktionalitet och för att ge användarvänlighet. Till exempel dela med tredje parts sociala mediekanaler på webbplatsen, komma ihåg användarnamninformationen eller sökfrågor vid nästa besök av besökaren på webbplatsen.
Cookies som används på vår webbplats
Nedan hittar du de olika typerna av cookies vi använder på vår webbplats. Både förstapartscookies (placerade av den webbplats du besöker) och tredjepartscookies (placerade av andra servrar än den webbplats du besöker) används på vår webbplats.
Obligatoriska kakor
Obligatoriska cookies är de som är absolut nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och användas som avsett. Om obligatoriska cookies blockeras fungerar vissa delar av webbplatsen inte. Dessa cookies tillåter användning av funktioner som förbättrad säkerhet, inspelning av samtal, inloggning eller liknande och används inte för marknadsföringsändamål.
Funktionella kakor
Funktionella cookies tillåter användare att anpassa innehållet på webbplatsen baserat på deras preferenser. Det är möjligt att förhindra att dessa cookies används. Vi har nödvändiga enheter och programvara som ska planeras enligt företagets policy och nödvändiga hinder har gjorts. Registrering och lagringstider beskrivs i loggning. Uppgifterna delas inte med tredje part.
Prestanda-kakor
Performance-cookies hjälper till att utveckla webbplatsen. Den samlar in information som hur och hur länge webbplatsen används för att förbättra användarupplevelsen.
Absolut ingen information delas och det är inte möjligt att dela cookies. Det är externa data och tillstånd beviljas inte. Den kan dock köras med användarbehörighet.
Reklam / marknadsföringskakor
Annonscookies används för att presentera innehåll och annonser (”riktad reklam / marknadsföring” eller ”beteendeannonsering”) i enlighet med användarnas intressen och lämpliga för dem. Genom att matcha den information som erhålls genom kakor med andra uppgifter som tillhör samma person, erbjuder den mer lämpligt innehåll, personifierade kampanjer och produkter till de berörda, och erbjuder inte något innehåll eller möjligheter som tidigare angivits som oönskade. Det är möjligt att förhindra att dessa cookies används. Absolut ingen information delas och det är inte möjligt att dela cookies. Det är externa data och tillstånd beviljas inte. Den kan dock köras med användarbehörighet.
Hur kan jag kontrollera användningen av kakor?
Du kan anpassa dina inställningar för cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare.
du har.
Adobe https://www.adobe.com/se/privacy/opt-out.html
Aol https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable- cookiesettings-on-browser
Google Adwords https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=sv
Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Google Chrome http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=sv&answer=95647
Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet- explorerdelete-manage-cookies
Mozilla Firefox http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR
Vi vill påminna dig om att om du inte tillåter cookies eller ändrar dina cookieinställningar med ovan nämnda metoder kanske du inte kan använda webbplatsen effektivt, du kanske inte kan se videor, foton och liknande presentationer, och du kanske inte kan dra nytta av alla möjligheter som webbplatsen erbjuder.
Som dataägare i enlighet med artikel 11 i lagen,
lära sig om deras personuppgifter behandlas,
att begära information om personuppgifter om de har behandlats,
lära sig syftet med behandling av personuppgifter och om de används på rätt sätt för sitt syfte,
Att känna till tredje parter i landet eller utomlands till vilka personuppgifter har överförts,
Att begära korrigering av personuppgifter i händelse av ofullständig eller felaktig behandling och att begära meddelande om transaktionen inom detta omfång till tredje part till vilken personuppgifter har överförts,
Trots att den har behandlats i enlighet med bestämmelserna i lagen och andra relevanta lagar, i händelse av att skälen som kräver att behandlingen försvinner, begära att personuppgifter raderas eller förstörs och att meddela de tredje parter till vilka personuppgifter har överförts,
att invända mot förekomsten av ett resultat mot personen själv genom att analysera bearbetade data uteslutande genom automatiserade system,
Vid skada på grund av olaglig behandling av personuppgifter har du rätt att kräva ersättning för skadan.